• مواد لازم برای لازانیا ماهی:

    • ماهی: ۲۵۰گرم
    • لازانیا: ۱بسته
    • پنیر پیتزا: ۳۰۰گرم
    • آبلیمو: ۱قاشق
    • روغن مایع: به مقدار لازم
    • نمک و فلفل: به مقدار لازم
    • طرز تهیه لازانیا ماهی:

    ماهی را قطعه قطعه کنید و با آبلیمو، نمک، و فلفل و مقداری آب و چند دقیقه سرخ کنید. لازانیا را در آب جوش با کمی روغن و نمک پخته در آبکش بریزید. کف ظرف مناسبی را چرب کرده و یک لایه لازانیا و یک لایه ماهی روی آن بگذارید.

    این کار را تا زمانی که مایع تمام شود ادامه دهید. در آخر پنیر پیتزا را روی تمام مواد رنده کنید. ظرف را در فر قرار داده با حرارت ملایم بپزید.

    منبع: برگرفته از کتاب آشپزی (نسیم)

© تمامی حقوق مطالب برای وبسایت جینگسرا محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع و شرعا حرام می باشد.
قدرت گرفته از : بک لینکس