• مواد لازم برای سالاد نان و دانه‌های سویا: ۶نفر

    • پنیر فتا: ۳/۴فنجان
    • ماست کم چربی: ۱/۲فنجان
    • ریحان تازه خرد شده: ۲قاشق غذاخوری
    • سیر کوچک رنده شده: ۱عدد
    • دانه سویا تازه یا یخ زده: ۳۰۰گرم
    • لوبیاسبز تمیز شده: ۶۰۰گرم
    • سس بالزامیک: ۱نسخه
    • گوجه فرنگی زرد نصف شده: ۲فنجان
    • نان تست برشته شده: ۱۲برش
    • برگ ریحان تازه: به مقدار لازم
    • طرز تهیه سالاد نان و دانه‌های سویا:

    در یک کاسه، پنیر فتا و ماست را مخلوط کنید و با استفاده از چنگال، آن‌ها را به صورت پوره درآورید. ریحان، سیر، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کرده و برای ۸ ساعت آن را در یخچال قرار دهید. در یک ماهی‌تابه، ۸ فنجان آب نمک ملایم بریزید و بگذارید روی اجاق تا داغ شود. سپس لوبیاسبز و سویا را به آن اضافه کنید، حرارت را کاهش دهید.

    تا وقتی که پخته شوند و یا در حدود ۶تا۸ دقیقه آن‌ها را بپزید. سپس خشک کنید، بگذارید تا خنک شود. سس را آماده کنید. به مخلوط دانه‌ها، گوجه فرنگی‌ها را اضافه کنید و نم نم نصف سس را به روی آن بریزید، هم بزنید تا مزه‌دار شود. ۸ دقیقه سرد کنید. مخلوط پنیر را روی آن ریخته و برش‌های نان را هم روی بشقاب‌ها بگذارید، باقی مانده سس را به آن اضافه کنید.

    • طرز تهیه سس بالزامیک:

    در یک مخلوط کن، ۱/۴ فنجان روغن زیتون، ۲ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک، ۲قاشق غذاخوری سرکه قرمز، ۱/۴فنجان ریحان خرد شده را مخلوط کنید تا یک دست شود. نمک و فلفل هم به عنوان چاشنی به آن اضافه کنید.

    نکات تغذیه‌ای:

    این سالاد، بدون گوشت می‌باشد اما کاملا مقوی و سرشار از پروتئین است و در سس مخصوص آن، از ریحان، روغن زیتون و سرکه استفاده شده است.

    • مدت آماده سازی: ۳۰دقیقه
    • مدت پخت: ۶دقیقه

    منبع: برگرفته از کتاب آشپزی (۶۰نوع سالاد)

© تمامی حقوق مطالب برای وبسایت جینگسرا محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع و شرعا حرام می باشد.
قدرت گرفته از : بک لینکس