ته چین یکی از غذاهای بسیار خوشمزه‌ای است که در قسمت‌های مختلف کشور به روش‌های مختلف طبخ می‌شود. محبوب‌ترین نوع ته چین با مرغ ریش‌ریش تهیه می‌شود اما ممکن است انواع ته چین گوشت، اسفناج یا بادمجان هم طبخ شود. با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این غذای خوشمزه آشنا شوید.

    برای ۴ نفر

    زمان لازم برای تهیه: ۳۰ دقیقه

    زمان لازم برای پخت: ۴۵ دقیقه

    مواد لازم

    • ۳ فنجان برنج دانه بلند (باسماتی)
    • ۱ عدد سینه مرغ بدون پوست
    • ۱ فنجان ماست طبیعی
    • ۵ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
    • ۲ عدد تخم مرغ
    • یک دوم قاشق چای خوری زعفران ساییده حل شده در ۴ قاشق غذاخوری آب داغ
    • ۱ عدد پیاز متوسط
    • یک دوم قاشق چای خوری زردچوبه
    • ۴ عدد قارچ سفید خرد شده (اختیاری)
    • نمک برای مزه
    • آب

    طرز تهیه

    ۱٫ پیاز را خرد کرده و به همراه تکه‌های مرغ داخل یک قابلمه بریزید. نمک، زردچوبه و یک فنجان آب را به آن اضافه کرده و بگذارید بجوشد. سپس حرارت را کاهش دهید و بگذارید مرغ نرم شود. سپس استخوان‌ها و پیاز را خارج کرده و مرغ را ریش‌ریش کنید.

    ۲٫ برنج خیس خورده و ۱ قاشق چای خوری نمک را در یک قابلمه متوسط گذاشته و ۶ فنجان آب را اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت متوسط یا زیاد گذاشته و بگذارید بجوشد.

    ۳٫ برنج را به مدت چند دقیقه روی حرارت متوسط تا زیاد بپزید. معمولاً زمانی برنج را برمی‌داریم که از بیرون نرم و از درون سفت باشد اما در اینجا برنج نباید چندان نرم باشد زیرا شله می‌شود. این کار از چند دقیقه بیشتر طول نمی‌کشد. پس از آماده شدن برنج آن را آبکشی کرده و کمی آب سرد روی آن بریزید.

    ۴٫ در یک ظرف بزرگ ماست را هم بزنید تا رقیق شود. ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی، تخم مرغ، زعفران و برنج را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

    ۵٫ ۳ قاشق غذاخوری روغن گیاهی را در یک تابه نچسب ریخته و تمام قسمت‌های آن را چرب کنید.

    ۶٫ نیمی از برنج را در تابه ریخته و در کف تابه پهن کنید. می‌توانید با پشت قاشق برنج را در کف تابه هموار کنید.

    ۷٫ روی برنج را با تکه‌های مرغ بپوشانید.

    ۸٫ سپس تکه‌های قارچ را اضافه کرده و مخلوط برنج و ماست را روی آن بپوشانید. با پشت قاشق مواد را پهن کرده و برنج را فشار دهید.

    ۹٫ تابه را روی دمای کم گذاشته و درب را روی آن قرار دهید. بگذارید به مدت ۴۵ دقیقه بپزد و ته‌دیگ آن ترد شود. پس از پخته شدن بگذارید چند دقیقه خنک شود. سپس بشقاب را روی آن گذاشته و برگردانید. می‌توانید آن را با بادام، پسته یا کشمش تزئین کنید.


    پیشنهاد می‌کنیم مطالب زیر را نیز مطالعه کنید:

    ۹ راه متنوع برای تهیه یک غذای لذیذ با بوقلمون

    آموزش طرز تهیه اشکنه مرحله به مرحله

    آموزش طرز تهیه استانبولی پلو مرحله به مرحله

    طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده خانگی

    نحوه تهیه باترمیلک (دوغ مخصوص پخت و پز) از شیر

    آموزش طرز تهیه حلوا آردی مجلسی و خوش‌طعم

© تمامی حقوق مطالب برای وبسایت جینگسرا محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع و شرعا حرام می باشد.
قدرت گرفته از : بک لینکس