• مواد لازم برای مرصع‌پلو:

    • برنج: ۵پیمانه
    • سینه مرغ: ۵۰۰گرم
    • روغن: ۱/۵پیمانه
    • زرشک: نصف‌پیمانه
    • کشمش پلویی: نصف‌پیمانه
    • پیاز و هویج متوسط: از هرکدام ۱عدد
    • خلال پوست پرتقال: ۱/۲پیمانه
    • خلال پسته و بادام: هرکدام نصف‌پیمانه
    • زعفران سائیده شده: ۱/۲قاشق چای‌خوری
    • نمک: به مقدار لازم
    • طرز تهیه مرصع‌پلو:

    مرغ را پاک کنید و با ۲شاخه کرفس، هویج، پیاز و کمی آب بپزید و خرد کنید. خلال پسته و بادام را با آب سرد خیس کنید. زعفران را هم با کمی آب‌جوش دم بگذارید. خلال پوست پرتقال را چندبار در آب بجوشانید و هربار آب را عوض کنید تا تلخی آن گرفته شود. زرشک را با کمی روغن و شکر تفت دهید. کشمش را نیز جداگانه روی حرارت ملایم تفت دهید.

    روغن را ته‌ظرف ریخته و روی حرارت قرار دهید. زمانی که داغ شد، از نان یا سیب‌زمینی (به دلخواه) کف قابلمه بچینید. سپس برنج آبکش شده، مرغ و مواد آماده، غیر از زرشک را لایه لایه درون قابلمه بریزید و بگذارید تا دم بکشد. زمانی که برنج در دیس کشیده شد، می‌توانید روی آن را با زرشک، خلال پسته، خلال بادام و پوست پرتقال تزئین کنید و یک پلوی مجلسی برسرمیز غذا بیاورید.

    منبع: برگرفته از کتاب آشپزی (نسیم)

© تمامی حقوق مطالب برای وبسایت جینگسرا محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع و شرعا حرام می باشد.
قدرت گرفته از : بک لینکس