لیموهای سبزرنگ کوچک و ترش در اصل بومی جنوب غرب آسیا هستند. در اغلب غذاهای ایرانی از لیمو خشک استفاده می‌شود. به همین دلیل در اینجا می‌خواهیم طرز تهیه ترشی لیمو را به شما معرفی کنیم تا آن را در کنار غذاهای خود قرار دهید، به‌خصوص غذاهای حاوی گوشت.

    به اندازه ۲ فنجان

    زمان لازم برای تهیه: ۲۰ دقیقه

    مواد لازم

    • ۱۰ عدد لیمو
    • ۱ قاشق غذاخوری نمک
    • ۱ قاشق چای‌خوری فلفل قرمز
    • آب‌لیمو

    طرز تهیه

    ۱٫ لیموها را شسته و مانند شکل به تکه‌های باریک تقسیم کنید.

    ۲٫ لیموها را در شیشه قرار داده و نمک و فلفل اضافه کنید. سپس آب‌لیمو را اضافه کنید تا شیشه پر شود. درب ظرف را ببندید تا هوا به آن نرسد.

    . شیشه را در یک مکان خنک نگه دارید و تا ۳۰ روز درب آن را باز نکنید. پس از ۳۰ روز ترشی‌های شما آماده سرو شدن است.


    پیشنهاد می‌کنیم مطالب زیر را نیز مطالعه کنید:

    طرز تهیه سوپ پیاز

    طرز تهیه ماست بستنی

    طرز تهیه سالاد سبزیجات با سس آووکادو

    طرز تهیه نان سیر به عنوان یک پیش غذای لذیذ

    نحوه تهیه باترمیلک (دوغ مخصوص پخت و پز) از شیر

    ۹ راه متنوع برای تهیه یک غذای لذیذ با بوقلمون

© تمامی حقوق مطالب برای وبسایت جینگسرا محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع و شرعا حرام می باشد.
قدرت گرفته از : بک لینکس