خرید لباس ورزشی رابطه غذاهاي سرخ کردني و سکته مغزي

پژوهشگران اعلام کردند مصرف نوعی چربی موجود در غذاهای پخته و سرخ کردنی خطر سکته مغزی را در زنان مسن افزایش می دهد.به گزارش واحد مرکزی خبر : به گفته سرپرست محققان دانشکده پزشکی دانشگاه کارولینای شمالی در آمریکا، مصرف روزانه حدود شش ممیز یک دهم گرم اسیدهای چرب اشباع نشده، خطر سکته مغزی را در زنان میانسال و مسن تا سی و نه درصد افزایش می دهد.پژوهشگران در این تحقیقات پرونده پزشکی و عادات غذایی هشتاد و هفت هزار و بیست و پنج زن پنجاه و نه تا هفتاد ساله را مورد بررسی قرار دادند.به گفته هه سالانه حدود هشتصد هزار نفر در آمریکا دچار سکته مغزی می شوند.وی با اشاره به اینکه مصرف آسپرین خطر ناشی از مصرف اسیدهای چرب اشباع نشده را کاهش می دهد توصیه کرد زنان در سنین میانسالی از برنامه های غذایی کم چربی استفاده و با مشاوره پزشک قرصهای آسپرین مصرف کنند.نانسی کوپِرمُن رئیس موسسه ابتکار بهداشت عمومی در نیویورک در این خصوص گفت اسیدهای چرب اشباع نشده در مواد غذایی طبیعی نادرند، اما تغییرات مواد غذایی در زمانی که روغنهای گیاهی به چربی جامد تبدیل می شوند به تشکیل این اسیدهای چرب اشباع نشده منجر می شود.به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، نتایج این تحقیقات در سالنامه پزشکی «عصب شناسی» منتشر شد.